HAUSBRANDT PATRONI MAKEDONIJA -ЈОБИС

Guzzini апарати за еспресо

·Сите компоненти на традиционалната подготовка на еспресо за професионална опрема се сумирани и усовршени во апаратот Guzzini. Лесен за користење, лесно одржување, апсолутно постојан квалитет на кафе и високо ниво на хигиена се главните предности. 

Зошто да не` изберете нас?

КОЈА Е НАШАТА МИСИЈА?-Подготвувањето на кафе во капсули не бара овој третман и затоа обезбедува максимални заштеди во трошоците за одржување и вашето време. Заштедите од електрична енергија исто така не се занемарливи. Проблемот со остатоците од кафето е целосно решен благодарение на иновативниот патент на HAUSBRANDT.

За нас

Јовица Смоковски,

сопственик

НИЕ МОЖЕМЕ ДА ВИ ПОМОГНЕМЕ! НАШИОТ СУПЕР ТИМ

Располагаме со професионално стручно обучени лица подготвени во секој момент да одговорат на Вашите потреби и барања.Доволно е само да не` повикате и ние ќе Ви одговориме и овозможиме стручна помош за решавање на Вашите проблеми и барања.

Локација

Пронајдете го Вашето задоволство, 7 Грама задоволство во уникатен дизајн. Нарачај ја твојата кафе машина промотивно за 8.499 денари + гратис 50 патрони Нарачај ја твојата машина уште сега! Бесплатна достава низ цела Македонија .

ул. Бутелска бб

1000 Скопје Р Македонија

Работно време

Понеделник-Петок

08:00 AM — 15:30 PM

Сабота

8:00 —15:00 PM

Недела

Не работиме

Контактирајте не`

Следете не` на социјалните мрежи